Codis postals disponibles per a la compra online.

Ports GRATIS: falten 60€

PENSA COM MENGES,MENJA COM PENSES

Ports GRATIS: falten 60€

Préssec vinya extra

Préssec vinya extra

Test

Todo

ProductesEstiu

pinterest

Feedproductoscatalan

Preu al kilo Preu aprox ud
*Pes aprox unitat: Kg

Pell vellosa de color groc. Textura: polpa groga i ferma. Sabor: molt dolç i aromàtic. És una fruita excel·lent per consumir al natural. Ús culinari: es pot servir amb macedònies, melmelades, en almívar per fer pastissos. Aquest préssec només s’ha manipulat un cop, s’ha collit i posat directament a la safata/caixa que oferim al client. Cultivem donant als nostres arbres poc regadiu i poc adob per reduir-ne considerablement la producció, cosa que assegura molts més sucres i nutrients als nostres fruits. En seleccionem les varietats i els millors territoris de cultiu, juntament amb la climatologia, per aconseguir-ne la màxima qualitat.

    *AVÍS SOBRE LA INFORMACIÓ NUTRICIONAL

    La informació sobre la composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, de manera que Casa Ametller S.L. no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada en el propi producte.

    Per tant, et recomanem que llegeixis sempre detingudament les etiquetes, advertències i instruccions de l'embalatge del producte abans d'utilitzar-lo o consumir-lo, ja que podràs trobar informació més detallada i actualitzada sobre el mateix.