Codis postals disponibles per a la compra online.

Ports GRATIS: falten 60€

PENSA COM MENGES,MENJA COM PENSES

Ports GRATIS: falten 60€

Lot familiar Gran recapte

Lot familiar Gran recapte

Todo

pinterest

Vino

ColeccionVinoblanco

Vinos

Preu al kilo Preu aprox ud
*Pes aprox unitat: Kg

Col·labora amb nosaltres en el Gran Recapte Online. Afegeix el lot familiar a la cistella, i aquests 10 € seran donats directament al Banc dels Aliments perquè puguin comprar els productes de més necessitat. Si no ets client online, pots escollir la nostra opció click<(>&<)>collect indicant un dels nostres punts de recollida i així no et cobrarem les despeses d'enviament. Nosaltres ens encarreguem de la resta!

    *AVÍS SOBRE LA INFORMACIÓ NUTRICIONAL

    La informació sobre la composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, de manera que Casa Ametller S.L. no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada en el propi producte.

    Per tant, et recomanem que llegeixis sempre detingudament les etiquetes, advertències i instruccions de l'embalatge del producte abans d'utilitzar-lo o consumir-lo, ja que podràs trobar informació més detallada i actualitzada sobre el mateix.