Codis postals disponibles per a la compra online.

Ports GRATIS: falten 60€

PENSA COM MENGES,MENJA COM PENSES

Ports GRATIS: falten 60€


FAQS – PREGUNTES FREQÜENTS PER LA WEB

COMPRA ONLINE

Per fer una comanda a la botiga online d’Ametller Origen, només has de seguir les següents passes:

Rebràs un primer correu electrònic de confirmació un cop finalitzada la compra, i un segon correu amb la comanda final quan ja estigui llest per l’entrega o la recollida a botiga. Conserva aquests dos correus fins que la comanda hagi arribat al seu destí.

Si tens qualsevol dubte, contacta amb atenció al client trucant al 900 877 111 o mitjançant la pàgina de contacte i t'ajudarem.


Puc realitzar una comanda online sense pertànyer al Club d’Ametller Origen?

No és necessari estar registrat per a realitzar una comanda a la botiga online. En la teva primera compra ja podràs beneficiar-te de tots els descomptes del Club d’Ametller Origen a la botiga online. Una vegada finalitzada la teva compra, ja formaràs part del Club automàticament i a les properes compres, s’aplicaran els descomptes del Club. Si ho desitges, podràs demanar la targeta física en qualsevol botiga Ametller Origen presentant el teu DNI.


Quant costa l’entrega de les comandes online?

Les despeses de lliurament en compres inferiors a 60€ son de 5,95€. Si la teva comanda supera els 60€ els ports seran gratuïts. Si tens qualsevol dubte, contacta amb atenció al client trucant al 900 877 111 o mitjançant la pàgina de contacte i t'ajudarem.


Puc fer la meva comanda per telèfon?

Actualment només pots realitzar la teva compra a la botiga online o presencialment a través de les nostres botigues físiques. Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb Atenció al client trucant al 900 877 111 o mitjançant la pàgina de contacte i t'ajudarem.


Com puc modificar una comanda realitzada?

Una vegada realitzat l’encàrrec, no és possible afegir ni eliminar productes. Si necessites modificar l’encàrrec, el pots cancel·lar i començar de nou.

Per a cancel·lar la teva comanda, contacta amb Atenció al client trucant al 900 877 111 i t’ajudarem.


Com puc modificar l’horari d’entrega?

Una vegada hagis realitzat la comanda a la nostra botiga online, tens un període de 2h per a modificar l’horari, la direcció d’entrega i/o cancel·lar-lo.

Per a fer-ho, contacta amb atenció al client trucant al 900877111 o mitjançant la pàgina de contacte i t'ajudarem.


Què puc fer si no m’ha arribat l’encàrrec?

Si encara no has rebut la teva comanda, una vegada superat el termini d’entrega establert al correu electrònic de confirmació d’encàrrec, posa’t en contacte amb Atenció al client trucant al 900877111 o mitjançant la pàgina de contacte i t'ajudarem.


Què puc fer si no m’han arribat tots els productes?

Un cop hagis rebut la comanda, si falta algun producte, pots contactar amb Atenció al client i realitzar una reclamació. Pots trucar al 900 877 111 o posar-te en contacte amb nosaltres a través de la pàgina de contacte, indicant el número d’encàrrec que podràs trobar al correu electrònic de confirmació.


A quines poblacions s’entreguen les comandes de la botiga online?

Pots comprovar si repartim al teu barri o ciutat a la nostra botiga online, fent clic a “Introdueix el teu codi postal” a la part de dalt a la dreta. També pots consultar els codis postals on entreguem a les nostres condicions de venta, a l'annex 1 de les condicions de venta.

Si no repartim a la teva zona, pots deixar-nos un correu perquè t’avisem quan el servei en aquesta zona estigui actiu o escollir una botiga de recollida. En aquest cas et preparem l’encàrrec sense cost i només hauràs d’anar a buscar-lo a la botiga seleccionada.


No trobo resposta a la meva pregunta

Per qualsevol dubte que no estigui contemplat a la nostra web, no dubtis en posar-te en contacte amb atenció al client trucant al 900 877 111 o mitjançant la pàgina de contacte i t'ajudarem.


REGISTRE / MODIFICACIÓ DE DADES

Problemes amb la APP d'Ametller Origen

Si estás tenin algún problema amb la APP d'Ametller Origen, pots posar-te en contacte amb atenció al cliente trucant al 900877111 o mitjançant la pàgina de contacte y t'ajudarem.


Què puc fer si he oblidat la meva contrasenya?

Si has oblidat la teva contrasenya, accedeix amb el teu correu i fes clic sobre “He oblidat la meva contrasenya”. Rebràs un codi de 6 dígits al teu compte de correu associat al teu compte de client que et permetrà restablir-la de nou.


Com puc modificar les meves dades personals?

Pots modificar les dades del teu perfil fent clic al següent enllaç o al perfil de la teva APP d’Ametller Origen.

Per a modificar el correu vinculat al teu compte, hauràs de posar-te en contacte amb Atenció al client trucant al 900 877 111 o mitjançant la pàgina de contacte.


Registre al club AO

Completa les teves dades a la nostra web per formar part del Club Ametller Origen i comença a gaudir de tots els seus beneficis i promocions.

Tens algun problema amb el teu registre? Recorda que podràs registrar-te al Club Ametller Origen al servei de caixa de qualsevol de les nostres botigues físiques.

Vols canviar alguna dada o tens problemes per accedir al Club a la web o a l’APP? Contacta amb Atenció al client trucant al 900 877 111 o mitjançant la pàgina de contacte i t'ajudarem.


No trobo resposta a la meva pregunta

Per qualsevol dubte que no estigui contemplat a la nostra web, no dubtis en posar-te en contacte amb Atenció al client trucant al 900 877 111 o mitjançant la pàgina de contacte.


SOBRE AMETLLER ORIGEN

Ingredients dels productes

Tens algun dubte dels nostres productes o ingredients? Consulta la fitxa tècnica disponible a cadascun d’ells, a la nostra botiga online.

Si tens qualsevol dubte relacionat amb els nostres productes i/o ingredients que no figuri a la fitxa, pots a més contactar amb Atenció al client trucant al 900 877 111 o mitjançant la pàgina de contacte.


Productes de temporada

A Ametller Origen exigim un elevat estàndard de qualitat de totes fruites i verdures que produïm i comercialitzem. A les nostres botigues oferim la més alta varietat de productes de temporada, cultivats en diferents àrees geogràfiques, per aconseguir la qualitat desitjada. Consulta el calendari de temporada de fruites i verdures


Compromesos amb la sostenibilitat

A Ametller Origen treballem cada dia per reduir el consum de plàstics a les nostres botigues, obradors i restaurants. Actualment oferim una amplia gama d’envasos 100% compostables.

D’altra banda, oferim bosses de paper a totes les nostres botigues i incorporem una amplia gama de fruita i verdura a granel.

Volem ser transparents amb tots els nostres consumidors. Per això, posem a la teva disposició les nostres víes de contacte per a què ens escriguis si tens alguna suggerència de com podem ser més sostenibles.

Pots contactar amb nosaltres a través d’Atenció al client trucant al 900 877 111 o mitjançant la pàgina de contacte.


Informació nutricional dels nostres productes

Ens comprometem a produir productes que, més enllà de tenir un gran sabor, tinguin a més la qualitat i les propietats òptimes, apostant al màxim pels ingredients saludables.

Tens algun dubte relacionat amb els nostres productes i/o ingredient? Consulta la fitxa tècnica disponible a cadascun d ´ells a la nostra botiga online o contactant amb Atenció al Client al 900 877 111 o mitjançant la pàgina de contacte.


No trobo resposta a la meva pregunta

Per qualsevol dubte que no estigui contemplat a la nostra web, no dubtis en posar-te en contacte amb Atenció al client trucant al 900 877 111 o mitjançant la pàgina de contacte.